Wizz Air lansează din iunie zboruri către Tel-Aviv

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 aprilie 2013 94 afişări

Compania aeriană Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România după numărul de pasageri, lansează începând cu luna iunie trei zboruri pe săptămână pe relaţia Bucureşti-Tel-Aviv, rută pe care operează în prezent TAROM.

Wizz Air lansează din iunie zboruri către Tel-Aviv

Preţul unui zbor până în Tel-Aviv porneşte de la 163 lei, iar durata călătoriei ajunge la aproape patru ore. După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa.

Recent, Wizz Air a anunţat că operează zboruri către Dubai (Emiratele Arabe), Perugia (Italia) şi Girona (Spania) de pe aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti.

Wizz Air a transportat anul trecut 2,76 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic în creştere 2,2% faţă de 2011 şi sub estimările de 3 milioane de euro anunţate în octombrie. Pentru anul acesta este estimat un trafic de peste 3 milioane de pasageri pe piaţa locală. La nivel internaţional, Wizz Air a anunţat peste 12 milioane de pasageri, reprezentând o creştere cu 12% faţă de anul anterior. Anul trecut Wizz Air şi-a dezvoltat reţeaua de transport de la 203 la 250 de rute extinzându-şi operaţiunile în 29 de ţări prin operarea de zboruri şi către Georgia, Israel, Slovenia şi Elveţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
wizz air,
zboruri,
aviatie,
tel-aviv
/analize/transporturi/wizz-air-lanseaza-din-iunie-zboruri-catre-tel-aviv-10720247
10720247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.