Pe mâna cui ar putea ajunge compania low-cost Blue Air

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 aprilie 2013 201 afişări

Nouă scrisori de intenţie au fost depse ca urmare a anunţului privind scoaterea la vânzare a companiei Blue Air, transportatorul aerian numărul trei pe piaţa locală după volumul pasagerilor transportaţi, cele mai multe provenind din afara ţării. Este vorba despre companii din Belgia, Italia, România, Elveţia, Grecia, dar şi din Emiratele Arabe Unite sau alte ţări din Asia.

Pe mâna cui ar putea ajunge compania low-cost Blue Air

„Suntem bucuroşi că un brand 100% românesc a stârnit un astfel de interes în rândul unor investitori de marcă din domeniu. Este o dovadă clară a recunoaşterii valorilor din această companie. Le mulţumim în primul rând românilor care au avut şi au încredere în noi, iar de 8 ani încoace zboară zi de zi cu Blue Air. În acest moment, toate eforturile noastre sunt concentrate pentru aplicarea celor mai eficiente soluţii pentru pasagerii Blue Air”, a declarat Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct Blue Air şi membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor finale este 20 mai. În acest sens, criteriile de selecţie vor fi aprobate de creditorii companiei şi acţionarii acesteia, alături de Comisia de negociere, care urmează a fi desemnată.

Decizia de vânzare a companiei nu influenţează în niciun fel zborurile efectuate sau programate. Orarul de zbor rămâne neschimbat, iar zborurile se efectuează normal, conform acestuia. De asemenea, biletele de avion achiziţionate până acum sau care vor fi achiziţionate în viitor sunt şi vor rămâne valabile.  În prezent, compania Blue Air operează zboruri cu 8 aeronave, către 30 de destinaţii europene cu plecare din Bucureşti, Bacău şi Sibiu, având aprox. 400 de salariaţi.

Compania Blue Air, deţinută de Nelu Iordache, a fost scoasă la vânzare la începutul lunii aprilie, pe fondul dificultăţilor financiare ale transportatorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
companie,
vanzare,
anunt,
scrisori,
companii
/analize/transporturi/pe-mana-cui-ar-putea-ajunge-compania-low-cost-blue-air-10792635
10792635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.