Karsten Benz, Lufthansa: cresterea din regiune va fi mai interesanta decat in Europa de Vest

Postat la 09 mai 2010 15 afişări

“Europa Centrala si de Est va creste si va reveni la volumele dinainte de criza si mai mult de atat. Traficul aerian in CEE nu a apucat sa ajunga la maturizare, asadar, odata cu revenirea cresterii, va reincepe si acoperirea completa a pietei”.

Cea mai importanta strategie anticriza si de lupta cu companiile aeriene low-cost a fost pretul unic adoptat de nou infiintata companie Lufthansa Italia pe zborurile dinspre Romania (tariful de 100 de euro dus-intors a ramas fix de la lansarea companiei in iarna anului trecut), strategie care a asigurat companiei cota de piata pe zborurile catre Italia, cea mai solicitata destinatie din Romania. "Astfel de politici tarifare vor mai aparea pe Lufthansa", admite Benz.

Citeste mai multe pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Karsten Benz,
Lufthans,
CEE
/analize/transporturi/karsten-benz-lufthansa-cresterea-din-regiune-va-fi-mai-interesanta-decat-in-europa-de-vest-6086248
6086248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.