De ce se muta curieristii pe online

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 mai 2011 48 afişări

Compania de curierat DPD Romania a lansat, miercuri, platforma www.dpdonline.ro, oferind posibilitatea de a realiza plata online cu card bancar. Serviciul va avea un impact in cresterea cifrei de afaceri de circa 5% si este singurul de pe acest fel pe piata romanesca, sustin oficialii companiei.

Aplicatia a fost dezvoltata si implementata de DPD in tarile baltice anul trecut si a avut deja un impact pozitiv asupra businessului, 90% dintre clienti folosind deja acest serviciu. Implementarea si adaptarea platformei pentru piata din Romania a durat aproximativ sase luni si a fost realizata in parteneriat cu Gecad ePayment, cel mai mare procesator de plati online din Romania, pentru un cost de cateva zeci de mii de euro.

"Suntem convinsi ca in sase luni de la lansare, jumatate dintre clientii actuali vor folosi noul nostru serviciu si vom atrage in medie 200 de noi tranzactii pe luna din partea persoanelor fizice", a declarat Alin Gherman, directorul comercial al DPD Romania.

DPD Romania estimeaza ca intr-un an de la lansare, acest servicu va avea un impact in cresterea cifrei de afaceri de peste 5%, mizand pe tendinta crescatoare a pietei de tranzactii online cu plata prin card bancar si a dinamicii comertului online in general, atat din punct de vedere valoric cat si al numarului de utilizatori.

CITESTE SI Cum ajunge proiectul Pegasus la zece milioane de euro anual

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/de-ce-se-muta-curieristii-pe-online-8272412
8272412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.