Cele mai ieftine bilete de avion din 2013

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 decembrie 2012 778 afişări

Cele mai ieftine bilete de avion din 2013 ale fiecărei companii aeriene sunt grupate mai jos de Business Magazin. Toate zborurile sunt directe, cu plecare din Bucureşti Otopeni, iar preţul include şi taxele de aeroport.

Cele mai ieftine bilete de avion ale companiei low-cost Blue Air sunt către Roma şi alte destinaţii din Italia, unde preţurile pornesc de la 30 de euro, dus-întors, dar şi către Dublin, de la 40 de euro dus-întors, şi Lisabona de la 120 de euro, dus-întors.

Compania low-cost Wizz Air propune pasagerilor cele mai ieftine bilete de avion din portofoliul său la preţuri competitive pentru destinaţiile Memmingen-Munchen şi Verona, începând de la 113 lei, tur-retur, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013. Trebuie să luaţi în calcul şi taxa de minimum zece euro pe care compania o percepe pentru bagajele de mână de dimensiuni clasice.

Transportatorul naţional TAROM operează zboruri incluse în programul de oferte către Barcelona (de la 277 de euro, dus-întors) şi Madrid (de la 287 de euro, dus-întors). Totuşi pentru destinaţiile din Spania (Barcelona şi Madrid) şi Italia (Roma, Milano, Veneţia, Bari, Bologna, Forli, Alghero, Catania, Napoli, Pisa), cele mai ieftine bilete de avion sunt oferite de operatorii low-cost Blue Air şi Wizz Air.

Cele mai ieftine bilete de avion ale companiei Air France sunt cele dus-întors pe relaţia Bucureşti-Paris CDG şi retur de la 215 de euro, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013.

Compania KLM oferă cele mai ieftine bilete de avion dus-întors din oferta sa pe relaţia Bucureşti-Amsterdam şi retur de la 149 de euro, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013.

Cele mai ieftine bilete de avion ale Alitalia, pentru zborurile dus-întors, sunt către Roma, unde preţurile pleacă de la 128 de euro pentru o cursă tur-retur.

Compania Lufthansa oferă cele mai ieftine bilete de avion dus-întors pe relaţia Bucureşti-Berlin şi retur de la 99 de euro, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013. Lufthansa a pus la vânzare bilete dus-întors pe relaţiile Bucureşti-Frankfurt şi Bucureşti-Munchen şi retur de la 119 de euro, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013, iar pe relaţia Bucureşti-Dusseldorf, preţurile încep de la 129 de euro. Pentru aceste destinaţii preţul minim este mai dificil de găsit în calendarul propus de companie, de aceea o valoare de cel puţin150 de euro este mai probabilă de obţinut.

Compania Austrian Airlines mizează pe zborurile tur-retur la Viena la preţuri începând de la 130 de euro, cele mai ieftine din cele pe care le operează. Compania a întrerupt code-share-ul cu TAROM pe relaţia Viena şi a crescut semnificativ frecvenţele către capitala Austriei.

Compania Pegasus oferă cele mai ieftine bilete de avion către Turcia, cu preţuri începând de la 70 de euro, dus-întors, către Istanbul, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013. Aterizarea se face pe aeroportul secundar al metropolei, Sabina Gokcen. Compania Turkish Airlines propune un tarif de la 172 de euro dus-întors pentru zborurile la şi de la Istanbul.

Compania British Airways propune bilete către Londra Heathrow de la 194 de euro, dus-întors, pentru călătoriile începând cu luna ianuarie 2013.

Compania TAP Portugal propune un tarif de 245 de euro pe relaţia Bucureşti-Lisabona şi retur, cel mai mic dintre cele oferite de operatorul portughez.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/cele-mai-ieftine-bilete-de-avion-din-2013-10404605
10404605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.