Carpatair lansează din mai zboruri către Milano şi Roma de la Bacău

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 aprilie 2013 63 afişări

Compania aeriană Carpatair, deţinută de omul de afaceri Nicolae Petrov, lansează începând cu luna mai trei zboruri pe săptămână pe relaţiile Bacău-Milano şi Bacău-Roma, rute pe care operează în prezent operatorul low-cost Blue-Air.

Carpatair lansează din mai zboruri către Milano şi Roma de la Bacău

Preţul unei călătorii începe de la 75 de euro, cu toate taxele incluse. Tariful include bagajul de mână şi cel de cală (în limita a 23 kg). Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Operarea pe noile rute va fi asigurată cu aeronave Boeing 737-300, cu o capacitate de 148 de locuri.

Compania Carpatair, cu sediul la Timişoara, a transportat în 2012 circa 500.000 de pasageri pe piaţa locală. În luna februarie, un avion ATR-72 operat de compania Carpatair a ratat aterizarea pe aeroportul Leonardo da Vinci (Fiumicino) din Roma, provocând rănirea a 16 persoane, dintre care două grav.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
wizz air,
zboruri,
aviatie,
tel-aviv
/analize/transporturi/carpatair-lanseaza-din-mai-zboruri-catre-milano-si-roma-de-la-bacau-10720385
10720385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.