Laura Grec: Cu determinare poţi muta şi munţii din loc

Postat la 15 octombrie 2022 70 afişări

Laura Grec: Cu determinare poţi muta şi munţii din loc

Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Chief Information Officer

Companie: NN Asigurări de Viaţă

Număr de angajaţi: 450

Număr de consultanţi financiari: 1.500

Prime brute subscrise (NN Asigurări de viaţă): peste 940 mil. lei*

*Surse: raportul financiar anual NN Asigurări de Viaţă, date ASF la 31 decembrie 2021

Experienţă: S-a alăturat echipei NN România în urmă cu peste 11 ani şi a preluat rolul de Chief Information Officer în noiembrie 2021.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?    

Echilibrul între ambiţie şi talent, dublate de curiozitate şi de curajul de a-ţi depăşi limitele sunt ceea ce contează cel mai mult. Perseverenţa şi determinarea te ajută să muţi munţii din loc, iar talentul completează calea spre succes.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Ţine de noi să ne dezvoltăm continuu abilităţile şi calităţile care ne definesc personal şi profesional. Ritmul este astăzi foarte dinamic şi cred că e important să fim mereu cu un pas înainte. Uneori mi-ar plăcea să pot opri timpul pentru a mă bucura mai mult de anumite momente şi realizări.

În ce loc te simţi cea mai fericită? Oamenii din jur şi experienţele de care am parte sunt cel mai important motiv de bucurie, oriunde m-aş afla. Dacă ar fi să numesc un loc, aş spune că acela este acasă, alături de familie.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Oamenii din viaţa mea: am o familie minunată, prieteni deosebiţi şi o echipă fantastică. De asemenea, mă bucur să am parte de foarte multe satisfacţii în drumul profesional ales, presărat de provocări, oportunităţi de dezvoltare şi oameni frumoşi, care mă inspiră şi mă îmbogăţesc.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Categoric 10. Şi nu pentru că nu există loc de mai bine, ci pentru că sunt foarte recunoscătoare pentru familia mea minunată, pentru experienţele de care am parte, pentru toate oportunităţile primite sau pentru care am luptat şi pentru progresul atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Cine este mentorul tău?   Mama mea este o sursă de inspiraţie şi cel mai important model care mă ghidează în tot ceea ce fac, iar cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o de la ea este că lucrurile „frumoase” din viaţă se obţin prin muncă şi perseverenţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Laura Grec

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.