Singurul manager român de la Wizz Air. Americanii caută în România doar stewardese plătite cu 600 de euro

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 mai 2014 1509 afişări

Wizz Air, compania aeriană care a transportat 3,2 milioane de pasageri în şi din România în 2013, l-a numit pe timişoreanul Veselin Milicici în funcţia de director de relaţii cu clienţii, după cinci ani în care a coordonat departamentul regional de marketing. Milicici este singurul angajat român al Wizz Air cu poziţie de top management.

Singurul manager român de la Wizz Air. Americanii caută în România doar stewardese plătite cu 600 de euro

Veselin Milicici este de la 1 aprilie director de relaţii cu clienţii (CRM manager), la sediul din Budapesta. El lucrează pentru  companie de cinci ani ca regional marketing manager, iar acum se va ocupa de dezvoltarea sistemului CRM pentru întreaga reţea Wizz Air. Veselin va fi de asemenea responsabil pentru analize media şi aplicaţii mobile.

Milicici s-a alăturat echipei Wizz Air în anul 2009 în calitate de regional marketing manager, iar timp de cinci ani a fost responsabil de pieţe precum România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Turcia, Lituania, Ucraina, Slovenia, Italia, Spania, Franţa, Germania şi Marea Britanie.

El a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a lucrat ulterior la agenţia de publicitate Ogilvy&Mather din Bucureşti.

Wizz Air, compania deţinută de fondul american de investiţii Indigo Partners, a angajat câteva zeci de însoţitori de bord de naţionalitate română, cu salarii pornind de la 600 de euro, pentru cursele cu plecare şi sosire în România. Transportatorul low-cost maghiar este cel care a avut cea mai accelerată evoluţie pe piaţa românească. Prin extinderea agresivă a ajuns de la 17.000 de pasageri transportaţi în 2006 în România la peste trei milioane de pasageri anul trecut. Deşi este lider de piaţă în România după numărul de pasageri transportaţi, Wizz Air nu are o entitate juridică pe piaţa locală, serviciile fiind facturate la compania înregistrată în Ungaria.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
management,
veselin milicici
/analize/resurse-umane/singurul-manager-roman-de-la-wizz-air-americanii-cauta-in-romania-doar-stewardese-platite-cu-600-de-euro-12628198
12628198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.