Noua ordine mondiala 2010: 205 milioane de someri (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 09 februarie 2011 87 afişări

Rata somajului a atins in ultimii doi ani cote uluitoare peste tot in lume. In 2010, numarul somerilor la nivel mondial a ajuns la 205 de milioane.

Piata muncii se zbate nu doar in SUA, epicentrul crizei economice care a lovit la final de 2008, ci peste tot in lume, iar printre cele mai afectate se numara mai multe tari europene, potrivit businessinsider.com

Numarul somerilor a ajuns la peste 205 de milioane la nivel mondial, potrivit unui raport al United Nations, iar cifra nu este asteptata sa se diminueze prea mult anul acesta.

Cel mai mult de suferit au tinerii europeni, cu varsta mai mica de 25 de ani, practic generatia absolventa de studii superioare din 2008. Rata somajului in randul tinerilor este de 21%, acestia vazandu-se nevoiti sa isi caute de lucru luni de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
someri,
top,
tari,
rata somajului
/analize/resurse-umane/noua-ordine-mondiala-2010-205-milioane-de-someri-galerie-foto-7959277
7959277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.