​Întrebarea săptămânii: Tu ce ai învăţat nou ultima dată?

Autor: Ioana Matei Postat la 20 iunie 2022 111 afişări

​Întrebarea săptămânii: Tu ce ai învăţat nou ultima dată?

În cel mai recent articol din seria „Viaţa sa e un business”, Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG România, vorbeşte despre faptul că nu s-a oprit niciodată din a învăţa ceva nou şi chiar şi acum, deşi este unul dintre cei mai puternici executivi de pe piaţa locală, îşi face timp să înveţe - studiază neuroştiinţa şi chiar şi istoria, la facultate. Învăţatul a fost o constantă în viaţa sa şi, cu siguranţă, unul dintre principalele motive ale evoluţiei sale.

Prinşi în rutina zilnică, uităm să mai învăţăm - poate citind un articol nou, învăţând o limbă străină sau urmând un curs de specializare în vreun domeniu. Totuşi, învăţarea continuă este singura care ne poate asigura reuşita, evoluţia şi care ne poate face mai buni chiar şi la locul de muncă - acela care de fapt pare că ne ţine atât de ocupaţi, încât simţim că nu avem loc şi pentru a învăţa ceva nou. Poate dacă am face loc învăţatului, am găsi şi modalitatea de a evolua spre o poziţie care să ne permită să ne acordăm nouă mai mult timp.

Cunoştinţele sunt la îndemâna oricui astăzi. Singurul lucru care ne diferenţiază este motivaţia.

Aşadar, tu ce ai învăţat nou în ultimul timp?

Aşteptăm răspunsurile voastre pe adresa ioana.matei@businessmagazin.ro.

Ioana Matei, editor şef BM

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioana matei,
evolutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.