CSR 2022. Soluţii pentru comunitate - Synevo România (parte a diviziei de Servicii de Diagnostic a grupului Medicover)

Postat la 21 decembrie 2022 44 afişări

CSR 2022. Soluţii pentru comunitate - Synevo România (parte a diviziei de Servicii de Diagnostic a grupului Medicover)

Motivaţie:

Synevo şi-a propus ca, alături de Asociaţia Medicover, să încurajeze ONG-urile, instituţiile şi autorităţile publice din ţară să înscrie proiecte, pentru a identifica idei şi acţiuni capabile să lase o amprentă durabilă în comunitate. Campania integrată „Soluţii pentru comunitate” are rolul de a sprijini în mod egal proiecte sociale din domeniile educaţie, sănătate şi mediu, domenii pe care reprezentanţii Synevo România le descriu drept nucleul  unei dezvoltări sigure şi durabile. Campania este dezvoltată intern şi vizează asigurarea unui cadru optim pentru dezvoltarea pe termen lung a proiectelor sociale, adresându-se tuturor ONG-urilor din România cu o vechime de cel puţin doi ani şi instituţiilor şi autorităţilor publice, care respectă criteriile de eligibilitate.

Descrierea proiectului:

Campania se derulează pe un interval de un an şi cupinde trei etape: depunerea proiectelor, evaluarea şi implementarea. Orice ONG poate prezenta proiecte sociale din domeniile vizate până pe 7 octombrie 2022. Proiectele vor fi evaluate de organizatori, urmând ca cele selectate şi declarate finaliste să fie susţinute în faţa juriului, care le va analiza şi nota. Pe 24 noiembrie vor fi anunţate cele zece proiecte selectate în urma campaniei. Urmează etapa de implementare şi de raportare care durează până la data de 30 iulie 2023.

Rezultate:

În urma  etapei de selecţie, zece proiecte vor primi sponsorizări în valoare cumulată de 150.000 euro. „Implicarea companiilor este importantă, deoarece anumite domenii sunt subfinanţate de stat şi doar aşa putem face diferenţa pe termen lung.  Cu un stil de viaţă echilibrat, o educaţie minimă asupra noţiunilor elementare de nutriţie şi biologie şi cu un respect cuvenit faţă de natură şi mediul înconjurător putem construi comunităţi sănătoase şi sustenabile”, descriu reprezentanţii Synevo România rolul pe care consideră că îl au proiectele de CSR în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CSR 2022,
Educaţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.