Aceasta este cea mai bună companie pentru care să lucrezi în România

Autor: Florin Casota Postat la 27 martie 2018 5890 afişări

Această distincţie a fost stabilită în urma unui sondaj anonim la care au răspuns peste 25.0000 angajati ai celor 41 companii participante la studiu

Aceasta este cea mai bună companie pentru care să lucrezi în România

Adobe România a primit pentru al 4–lea  an consecutiv premiul Best Employer, în urma studiului realizat anual de Aon Romania. Studiul a fost realizat printr-un sondaj anonim la care au răspuns peste 25.0000 angajati ai celor 41 companii participante la studiu

Studiul Aon Best Employers este conceput pentru măsurarea implicării profesionale a resursei umane şi urmăreşte criterii precum engagement, percepţia împărţirii succesului financiar al companiei, echitatea salarială, încrederea în colegi, satisfacţia beneficiilor primite de angajaţi şi familiile lor, recunoaşterea meritelor sau oportunităţile de carieră.

În cadrul ediţiei 2017 a Galei Aon Best Employer au fost nominalizate următoarele companii (în ordine alfabetică): Adobe Systems Romania, Autonom,Edenred Romania, Eisberg Romania, Pfizer Romania, Premier Restaurants Romania şi SecureWork Romania.

La studiu au participat 41 de organizaţii, reprezentate de 20.000 de respondenţi fără funcţii manageriale, 5.700 middle

manageri şi 240 top manageri din domeniile IT, financiar, agribusiness, pharma, retail, media, automotive, servicii medicale etc. 

Printre avantajele care au contribuit la menţinerea companiei în poziţia Best Employer în ultimii 4 ani este faptul că, pe lângă salariile competitive, toţi angajaţii Adobe România primesc un pachet performant de beneficii non-financiare precum asigurări medicale şi dentare pentru ei şi familie, decont pentru echipamente sportive şi abonament fitness, asigurare de viaţă, susţin reprezentanţii companiei Adobe. Angajaţii companiei au de asemenea posibilitatea de a cumpăra acţiuni la un preţ preferenţial foarte avantajos sau de a primi pachete de acţiuni gratuite. 

„Dincolo de beneficiile financiare şi non-financiare, angajaţii Adobe România apreciază implicarea în dezvoltarea de produse software recunoscute în lume, cu impact global. În plus, lucrează în echipe formate din colegi foarte bine pregătiţi şi simt că au mereu de învăţat ceva nou. Indiferent de poziţie, căutăm permanent să angajăm cei mai buni oameni. Targetăm top 5%, adică cei mai pregătiţi atât din perspectiva abilităţilor şi cunostinţelor tehnice, ci şi din perspectiva soft skills. Este important să menţinem o atmosferă de lucru plăcută, relaxată, confortabilă şi prietenoasă şi toată lumea să simtă că se dezvoltă personal şi profesional” –spune declară Cris Radu, Senior Director of Engineering şi Site Leader Adobe România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.