evoMAG oferă acces la credite online pentru companii

Autor: Florin Casota Postat la 27 martie 2018 131 afişări

evoMAG pune la dispoziţia companiilor posibilitatea de a accesa credite exclusiv online, în parteneriat cu TBI Bank, pentru achiziţia de produse din site. Măsura se înscrie în strategia evoMAG de a investi în dezvoltarea de soluţii noi pentru clienţii business.

evoMAG oferă acces la credite online pentru companii

Clienţii business beneficiază de oferte dedicate, de consultanţă, prioritate în soluţionarea situaţiilor de service, livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, garanţie extinsă pentru produsele achiziţionate, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparaţiei acestora etc. În prezent, clienţii corporate generează 25% din vânzările evoMAG.

„Avem o cerere tot mai mare din partea IMM-urilor pentru soluţii de finanţare diferite şi adaptate nevoilor lor de flexibilitate, pe care antreprenorii să le poată accesa rapid şi, mai ales, de la birou. Creditul exclusiv online, oferit clienţilor evoMAG prin parteneriatul cu TBI Bank, este destinat companiilor mici şi mijlocii care vor să se dezvolte şi chiar să rezolve rapid un deficit temporar de lichidităţi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Procesul de obţinere a creditului durează cinci minute, susţin reprezentanţii, şi are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online, fără a fi necesare o vizită la bancă sau deschiderea unui cont curent la TBI Bank.

Prin accesarea creditului exclusiv online, clienţii evoMAG pot achiziţiona în rate produse cuprinse între 8.000 de lei şi 67.500 de lei. Creditul poate fi contractat pe o perioadă de 6 sau 12 luni, rambursarea acestuia făcându-se în rate lunare egale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.