Cum a reuşit o tânara să economisească pâna la vârsta de 31 de ani suficienţi bani să ii ajungă toată viaţa

Postat la 20 ianuarie 2018 952 afişări

Kristy Shen, fondatoarea blog-ului Millennial Revolution, care s-a "pensionat" la vârsta de 31 de ani cu 1 milion de dolari în bancă dezvălui care este greşeala cea mai comună pe care o fac foarte mulţi tineri atunci când este vorba de bani, relatează Yahoo Finance.

Cum a reuşit o tânara să economisească pâna la vârsta de 31 de ani suficienţi bani să ii ajungă toată viaţa

"Oamenii nu-şi notează cheltuielile. Nu pentru că sunt proşti sau nu ştiu cum, dar pur şi simplu nu o fac. Astfel nu ştiu unde se duc banii", spune tânăra.

Mai mult, Shen consideră că aceasta este cea mai mare greşeală pe care tinerii o fac.

"Am câţiva prieteni care câştigă mai mulţi bani ca noi şi ne întreabă cum de suntem indepenţi financiar, unde s-au dus banii lui", spune Shen care călătoreşte împreună cu soţul ei Bryce. Cei doi au un buget fix când călătoresc şi se ţin de el. "Ştiu că este foarte dificil, dar este foarte important să vezi concret pe ce dai banii", adaugă ea.

Ea mai spune că nu este fatal dacă greşeşti bugetul din când în când. "Toată lumea face greşeli", dar pune accentul pe vizualizarea unui buget de cheltuieli "Mă îndrept în direcţia greşită, nu merg către obiectivul meu financiar. Să zici asta este primul pas în direcţia corectă"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.