Rute noi şi frecvenţe mărite ale curselor pe aeroportul din Cluj

Postat la 26 martie 2018 96 afişări

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj a introdus, din 25 martie, în cadrul programului de vară, rute aeriene noi şi o creştere a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, înregistrându-se o creştere medie de până la 40 de zboruri pe săptămână.

Rute noi şi frecvenţe mărite ale curselor pe aeroportul din Cluj

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj transmis, luni, o noutate adusă de programul de vară este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară.

”Începând cu data de 25 martie, zborurile sunt operate pe Aeroportul Internaţional <Avram Iancu > Cluj conform programului aferent sezonului de vară. Noul program aduce o creştere atât a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, cât şi o extindere a reţelei de rute. În acest sens, programul de vară 2018 înregistrează o creştere medie de până la 40 de zboruri pe săptămână. Astfel, în sezonul de vară vor fi operate 3 noi destinaţii regulate – Atena, Viena şi Timişoara. De asemenea, vor fi crescute frecvenţele săptămânale pe rutele Barcelona, Bari, Basel, Bologna, Bruxelles, Larnaca, Londra, Madrid, Malmo, Malta, Milano, Nurnberg, Paris, Zaragoza, Bucureşti, Birmingham, Dublin, Varşovia. O altă noutate este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă (Alicante, Malaga) sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară (Palma de Mallorca, Constanţa şi Nisa)”, se arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.