(P) Economisirea programată: primul plan spre finalizarea oricărui proiect

Postat la 28 februarie 2012 27 afişări

Pentru a avea un proiect de succes este nevoie de un start de succes, iar economisirea programată reprezintă un start reuşit din mai multe puncte de vedere: pentru banii puşi deoparte primeşti dobândă, ai acces în orice moment la ei şi, nu în ultimul rând, te obişnuieşti cu ideea unor cheltuieli ponderate.

Niciodată nu e târziu pentru planuri de viitor, iar dacă vrei să începi unul fără prea mari sacrificii e momentul să iei în considerare un plan de economisire. Unul mai special, în care tu alegi cât cheltuieşti şi cât economiseşti. Adică, Planul de economisire de la UniCredit Ţiriac Bank.

Tu decizi ce suma vrei sa pui deoparte lunar. Si nu trebuie sa faci nimic altceva. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Dacă transferi în contul de economii o sumă de până la 500 de lei, dobânda de care beneficiezi este 5%, iar dacă suma depăşeşte 500 de lei, dobânda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Şi asta nu e tot, lunar poţi creşte suma pe care vrei să o economiseşti, iar condiţiile rămân neschimbate. Cu siguranţă, tentaţia e mare, tocmai de aceea oricând ai nevoie poţi accesa suma din cont, nu pierzi decât dobânda aferentă ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuieşti inutil. Economiseşte pentru lucruri cu adevărat valoroase!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertorial
/analize/p-economisirea-programata-primul-plan-spre-finalizarea-oricarui-proiect-9351615
9351615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.