Arctic anunţă numirea unui nou Director General

Autor: Florin Casota Postat la 11 ianuarie 2018 211 afişări

Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din România, l-a numit pe Murat Büyükerk în funcţia de Director General, începând cu luna ianuarie 2018. Büyükerk a preluat conducerea de la Nihat Bayız, care a fost promovat în funcţia de Director R&D în cadrul grupului Arçelik.

Arctic anunţă numirea unui nou Director General

Büyükerk are o experienţă de 28 de ani în cadrul grupului Arçelik, timp în care a deţinut diferite funcţii de conducere în management de produs, supply chain şi vânzări. Anterior preluării funcţiei actuale, începând cu anul 2014, Büyükerk a deţinut funcţia de International Regional Sales Director pentru grupul Arçelik, coordonând cu succes lansarea pe piaţă a unor game diverse de produse şi tehnologii de top, care au susţinut creşterea la nivel global a grupului Arçelik.

Büyükerk deţine o diplomă în Economie de la Universitatea Ege din Izmir.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.