Cel mai scump si extravagant apartament din lume costă 250 de milioane de dolari - GALERIE FOTO

Postat la 12 aprilie 2013 653 afişări

Pentru mulţi dintre cei care sunt obişnuiţi să trăiască în lux, traiul în puf are multe înţelesuri iar detaliile la care se gândesc scapă celor mai mulţi dintre noi. Cu toate aceste, acest penthouse din Monaco pesemne că ar putea răspunde şi celor mai exigente gusturi, relatează Inthrall. Cu o suprafaţă de peste 3.000 de mp, acest apartament are o dimensiune mai mare decât jumătate de teren de fotbal.

Cel mai scump si extravagant apartament din lume costă 250 de milioane de dolari - GALERIE FOTO

Pesemne că una dintre cele mai spectaculoase părţi ale acestui apartament este zona exterioară, în care se găseşte o piscină exterioară amplasată pe acoperişul etajului inferior. În plus, are o sală de gimnastică şi multiple zone de tip lounge. Locuinţa are şi un nume – Tour Odeon – şi se află în prezent în construcţie; va fi interesant de văzut rezultatul acestui proiect, în momentul în care va fi finalizat, data prognozată pentru inaugurare fiind 2014.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/cel-mai-scump-si-extravagant-apartament-din-lume-costa-250-de-milioane-de-dolari-galerie-foto-10739772
10739772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.