Cat mai valoreaza casa ta. Harta preturilor din marile orase

Postat la 04 octombrie 2010 59 afişări

Pe o piata imobiliara incremenita inca in povestile boomului de acum doi ani, tranzactiile se numara pe degete. O radiografie a preturilor locuintelor vechi din Bucuresti surprinde scaderi semnificative si fata de sfarsitul lui 2009. Pretentiile proprietarilor s-au ajustat, in medie, cu 7-10% in primele noua luni ale anului.

Raman totusi discrepante majore intre diferitele zone ale Capitalei. Daca un apartament central din zona Dorobanti este scos la vanzare cu circa 95.000 de euro, unul similar, dar din Drumul Taberei, pe Compozitorilor, este evaluat de proprietari la numai 49.000 de euro, conform site-urilor de anunturi imobiliare.

In cazul unui cartier semicentral, precum Dristorul, care beneficiaza si de avantajul apropierii metroului, proprietarii ar vrea sa vanda un imobil cu doua camere cu 61.000 de euro.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/cat-mai-valoreaza-casa-ta-harta-preturilor-din-marile-orase-7443276
7443276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.