Cum vor arata mallurile in 2020: preturi negociabile si plati cu telefonul mobil

Postat la 30 septembrie 2010 32 afişări

Marile centre comerciale asa cum le stim vor deveni istorie in zece ani. Fizic, ele vor ramane neschimbate, insa, sub acelasi acoperis, magazinele vor avea o alta fata.

Mersul la mall doar pentru a face cumparaturi va fi o raritate in urmatorul deceniu. "Comertul in general se muta online. De aceea, multe magazine din centrele comerciale vor capata aspectul unor showroomuri", sustine Andrei Vacaru, senior consultant al Jones Lang LaSalle.

Preturile fixe vor disparea. Per­sonalul care se ocupa de vanzari va putea sa intre in negociere directa cu potentialul client pentru a concura cu magazinele de pe internet. Magazinele de tip "clona", care vand acelasi gen de produse, cu aceleasi tehnici de marketing, in orice mall ai intra, vor deveni din ce in ce mai putin profitabile. Cei care vor trece pragul centrelor comerciale vor plati pentru serviciile pe care internetul inca nu le poate furniza.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
mall,
viitor,
consum,
internet,
mobil,
pret,
plati,
clienti
/analize/comert/cum-vor-arata-mallurile-in-2020-preturi-negociabile-si-plati-cu-telefonul-mobil-7433614
7433614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.