Cocor se redeschide maine cu 85% din spatii ocupate

Postat la 01 octombrie 2010 18 afişări

Compania Cocor Bucuresti va incasa cinci milioane de euro din inchirierea spatiilor comerciale din centrul Cocor, in primul an de la redeschiderea magazinului, la 2 octombrie, unitatea fiind in prezent ocupata in proportie de 85%.

Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor Bucuresti, Dan Barbulescu, estimeaza ca retailerii din magazin vor avea vanzari de aproximativ 50 de milioane de euro in primul an de activitate in Cocor Luxury Store.

Initial, redeschiderea magazinului Cocor din Bucureşti, inchis in 2008 pentru extindere si modernizare, era programata pentru septembrie, dar a fost amanata pentru inceputul lunii octombrie, in urma solicitarilor chiriasilor care nu au finalizat amenajarea spatiilor.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
magazin,
cocor,
mall,
lux,
chiriasi
/analize/comert/cocor-se-redeschide-maine-cu-85-din-spatii-ocupate-7437810
7437810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.