Cine este femeia ce conduce compania de sute de milioane de euro creată de Dan Şucu

Postat la 15 mai 2023 433 afişări

Cine este femeia ce conduce compania de sute de milioane de euro creată de Dan Şucu

100 Cele mai puternice femei din business: Adelina Badea, CEO, Mobexpert

Cifră de afaceri (2021): 250 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 2.300

Adelina Badea s-a alăturat companiei Mobexpert în urmă cu 20 ani. A preluat mandatul de CEO în primăvara anului 2020, într-un an plin de provocări, ca urmare a crizei sanitare instaurate pe fondul pandemiei de COVID-19. Ca parte a formării academice, executivul a urmat un Executive MBA în cadrul IEDC – Bled School of Management. Spune că persoana care a inspirat-o dintotdeauna este soţul său, cel care a sprijinit-o de-a lungul timpului în proiectele sale.

„Cea mai importantă realizare a mea ca lider este moştenirea, ceea ce am lăsat în urmă! Ştiu că sună pompos, dar echipele pe care le-am lăsat când m-am întors în Bucureşti, după mai bine de 13 ani în care am administrat două magazine în Iaşi şi Suceava, continuă să performeze. Mai mult de atât, colegii noştri care conduc magazinele din Militari şi Oradea au făcut parte tot din echipele din Iaşi şi Suceava.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.