Carmen Peli: Cum minimizam efectele crizei

Postat la 11 mai 2010 118 afişări

Carmen Peli, partener al casei de avocatura PeliFilip, a fost unu dintre invitatii evenimentului Club BUSINESS Magazin, unde s-au pus in dezbatere aspecte precum minimizarea efectelor crizei si scaderii consumului precum si eventualele motoare pentru revenirea consumului.

"In practica noastra, ca modalitati de minimizare a efectelor crizei am remarcat reducerea costurilor, incercarea de a extinde baza de vanzari si o masura mai drastica aplicata mai degraba celor mici si mijlocii din industrie, fiind o oportunitate pentru cei mari si pentru fondurile de investitii, anume consolidarile, din nevoia de resurse prin care sa fie sustinute costurile si vanzarile. Am vazut si oameni care au avut o abordare strategica, adoptand o combinatie de masuri, si oameni care au avut o strategie directionata pe o singura optiune", a afirmat Carmen Peli.

Click aici pentru mai multe amanunte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Carmen Peli,
Club BUSINESS Magazin
/analize/comert/carmen-peli-cum-minimizam-efectele-crizei-6109600
6109600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.