100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Cioromela, Administrator şi director general adjunct, Kaufland România

Postat la 13 mai 2023 88 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Cioromela, Administrator şi director general adjunct, Kaufland România

Cifră de afaceri (aferentă exerciţiului financiar martie 2021 – februarie 2022): 2,88 mld. euro /

Număr de angajaţi: +17.000


Are o experienţă de peste 17 ani în cadrul grupului Schwarz,  în domenii precum expansiune, vânzări, logistică şi supply chain, şi face parte din echipa Kaufland România din august 2019. În prezent coordonează o echipă de aproximativ 200 de persoane.

„Am ajuns în acest punct al carierei fiind o perfecţionistă. După mai mult de 17 ani de experienţă, am realizat că perfecţionismul este o oportunitate de învăţare continuă, însă uneori poate fi limitativ, crea un mediu toxic şi bloca delegarea. În echipa mea actuală, încerc să păstrez doar aspectele sale pozitive, cele care ne dau energia de a ne dezvolta constant.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.