Zumzi vinde cupoane de reduceri de 2 mil. euro anul acesta

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 noiembrie 2011 78 afişări

Site-ul de cupoane pentru reduceri Zumzi deţinut de omul de afaceri Călin Fusu estimează pentru acest an vânzări totale de două milioane de euro.

Lansat în urmă cu doi ani, când piaţa cupoanelor de reduceri încă nu era formată în România, Zumzi estimează afaceri de două milioane de euro în România. Site-ul deţinut de Călin Fusu, directorul executiv al Neogen, este printre primele de acest gen lansate pe piaţa locală, antreprenorul extinzând ulterior modelul şi în Serbia, Bulgaria şi Moldova.

"Piaţa reducerilor de grup a avut o explozie extraordinară. Puţine startup-uri reuşesc să aibă o asemenea cifră de afaceri după numai doi ani de activitate. Zumzi a reuşit să fie un jucator principal pe toate pieţele pe care operează, în ciuda unei concurenţe foarte puternice", a declarat Fusu.

Zumzi deţine o cotă de piaţă de 60% în Serbia şi de 90% în Moldova. Cifrele pentru România şi Bulgaria, pieţe mult mai aglomerate, mai ales odată cu intrarea în competiţie a Groupon, cel mai mare jucător mondial din domeniu, nu au fost însă făcute publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Zumzi,
cupoane,
reduceri
/actualitate/zumzi-vinde-cupoane-de-reduceri-de-2-mil-euro-anul-acesta-8933299
8933299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.