Zumzi.ro se extinde in Bulgaria

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 februarie 2011 87 afişări

Dupa un an de la lansare, site-ul de reduceri colective Zumzi.ro care se bate pe piasa locala cu nume precum Groupon se extinde in Bulgaria.

In decurs de un an, consumatorii romani au achizitionat de pe Zumzi.ro 20.000 de cupoane, economisind 1,5 de milioane de lei, potrivit calculelor companiei.

Zumzi numara in prezent 50.000 de utilizatori inregistrati din Romania si s-a extins si in Bulgaria, sub numele de Dalavera.bg, iar foarte curand va acoperi si orase precum Chisinau (zumzi.md) si Belgrad (popusti.rs)

Cele mai vandute servicii cumparate anul trecut cu plata prin card sau transfer bancar de pe Zumzi.ro au fost abonamente la sali de fitness si aerobic, servicii de infrumusetare si remodelare corporala, servicii stomatologice, meniuri la restaurante, bilete la film si, pe ultimele locuri, diverse cursuri si excursii.

Valoarea reducerilor negociate de Zumzi cu furnizorii de servicii variaza intre 50 si 90% din valoarea initiala. Site-ul de reduceri colective a fost infiintat de Constantin Teleman si a fost finantat de Calin Fusu, fondatorul Neogen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Zumzi.ro,
Bulgaria,
Groupon
/actualitate/zumzi-ro-se-extinde-in-bulgaria-7947721
7947721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.