Zilele Bucurestiului - un festival al berii, cu "pampon"

Postat la 18 septembrie 2010 7 afişări

Mita Baston, Mitica, micii fanarioti si Vlad Tepes - in timpul caruia a fost pentru prima data atestata documentar Capitala - au fost prezenti la festivitatile organizate de Zilele Bucurestiului, dar nu cu aura lor romantica, ci in fum de mici, canicula prafoasa de sambata si accente de kitsch.

Evenimentele care celebreaza implinirea a 551 de ani de la prima atestare documentara a Capitalei s-au desfasurat in cele mai importante puncte ale orasului: Piata Constitutiei, Centrul Vechi si zona Victoriei. La amiaza, in caldura urbana, in Piata Constitutiei, micile personaje prezentate in pliantele Primariei - Mitele interbelice, domnii cu joben si frac, infruntand cavalereste caldura, dar si emisarii din Orient cu palarii rosii si moturi negre - se plimbau printre cei cativa oameni veniti sa isi sarbatoreasca orasul cu mici si bere. In timp ce turistii se infruptau cu delicatesele verii care este pe duca, mici si bere, personajele Bucurestiului leneveau langa ei, iar o trupa canta, pe o scena, un rock ambiental.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zilele-bucurestiului-un-festival-al-berii-cu-pampon-7304054
7304054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.