Zidurile Palatului lui George Becali, mâzgălite de ultraşii nemulţumiţi. Poliţia face anchetă

Autor: Laura Buciu Postat la 15 noiembrie 2021 39 afişări

A fost deschisă o anchetă pentru distrugere şi ameninţare după ce zidurile Palatului lui George Becali au fost mâzgălite de ultraşii nemulţumiţi.

Zidurile Palatului lui George Becali, mâzgălite de ultraşii nemulţumiţi. Poliţia face anchetă

Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, luni, prin apel 112, de către un agent de pază, că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază.

Imobilul în discuţie este Palatul lui George Becali, patronul FCSB.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie care au constatat că aspectele sesizate de agentul de pază se confirmă şi au fost declanşate cercetări pentru distrugere şi ameninţare.

Ultraşii de la FCSB au mâzgălit zidurile Palatului lui George Becali şi pe cele ale bazei de pregătire, nemulţumiţi de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Ei au scris cu vopsea mesaje cu caracter obscen şi ameninţătoare la adresa vieţii patronului FCSB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poliţie,
becali,
palat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.