Ziarul Financiar apare cu biografia lui Steve Jobs

Autor: Ana Raduta Postat la 08 iunie 2011 39 afişări

Cartea "Steve Jobs - iLeadership pentru o noua generatie" a aparut la Editura Publica si va fi distribuita la chioscuri numai impreuna cu Ziarul Financiar, in perioada 15-21 iunie.

"Steve Jobs - iLeadership pentru o noua generatie este biografia pe care numai un apropiat al sefului Apple ar fi putut s-o scrie. Jay Elliot a lucrat umar la umar cu Steve Jobs in calitate de vicepresedinte al companiei. Volumul pe care il semneaza alaturi de William S. Simon, autorul mai multor bestseller-uri The New York Times, dezvaluie stilul unic de leadership al lui Jobs, iLeadership-ul, construit in jurul a patru repere: produs, talent, organizatie si marketing.

De la sedintele de dezvoltare de produs pana la intalnirile consiliului de administratie, trecand prin laboratoarele de design si aparitiile pe scena ale lui Steve Jobs la lansarea ultimelor noutati Apple, cartea ii face pe cititori sa inteleaga cum se explica succesul acestui CEO. Include interviuri exclusive cu personalitati cheie din istoria Apple, exemple de provocari si de reusite din cariera sefului celei mai mari companii tehnologice din lume si recomandari pentru oamenii de business din orice parte a lumii care admira managementul lui Jobs.

"Am cunoscut si am muncit alaturi de lideri de la IBM si Intel; i-am intalnit pe unii dintre cei mai influenti lideri si ganditori din mediul de afaceri, incluzandu-i aici pe Jack Welch, Buckminster Fuller si Joseph Campbell, si am discutat despre noua paradigma in cultura organizationala cu Peter Drucker. Steve face parte dintr-o categorie aparte", spune Jay Elliott.

Intre 15 si 21 iunie, Ziarul Financiar va fi disponibil la chioscuri impreuna cu "Steve Jobs - iLeadership pentru o noua generatie", la pretul de 15,9 lei. Proiectul este sustinut de Vodafone.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ziarul-financiar-apare-cu-biografia-lui-steve-jobs-8324164
8324164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.