Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase companii la Gala ZF 2011. VEDEŢI AICI imagini de la Gală

Postat la 01 decembrie 2011 9 afişări

Cele mai valoroase companii din România au primit, joi, premiile ZF, brandul media care defineşte piaţa informaţiilor financiare, Gala ZF 2011 scoţând în evidenţă companiile, oamenii sau organizaţiile care au adus un plus de valoare economiei româneşti.

Invitatul special al Galei ZF a fost Wolfgang Munchau, specialist pe zona euro şi membru fondator al ediţiei germane a celui mai mare ziar de afaceri european, Financial Times. Statutul recunoscut de expert în politicile europene dau greutate predicţiilor făcute de Wolfgang Munchau la Gala ZF, abordând tema propusă pentru ediţia din acest an - Viitorul euro şi al Europei? Viitorul nostru.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gală,
Ziarul Financiar
/actualitate/ziarul-financiar-a-premiat-cele-mai-valoroase-companii-la-gala-zf-2011-vedeti-aici-imagini-de-la-gala-9021430
9021430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.