ZF lansează anuarul Top Tranzacţii

Autor: Ioana David Postat la 28 martie 2013 44 afişări

Aproape 100 de tranzacţii au fost realizate în 2012 şi în primele luni din acest an având o valoare cumulată de peste 1,3 mld. euro, arată anuarul Top Tranzacţii realizat de ZF, care apare astăzi pe piaţă. Cea de-a şaptea ediţie a anua­rului arată că piaţa de fuziuni şi achiziţii a dat unele semnale de revenire la finalul anului, însă rămâne departe de nivelul de 5-6 mld. euro atins în anii de boom.

ZF lansează anuarul Top Tranzacţii

Aproape 100 de tranzacţii au fost realizate în 2012 şi în primele luni din acest an având o valoare cumulată de peste 1,3 mld. euro, arată anuarul Top Tranzacţii realizat de ZF, care apare astăzi pe piaţă. Cea de-a şaptea ediţie a anua­rului arată că piaţa de fuziuni şi achiziţii a dat unele semnale de revenire la finalul anului, însă rămâne departe de nivelul de 5-6 mld. euro atins în anii de boom. Doar două tranzacţii au trecut pragul de 100 mil. euro, cele mai multe deal-uri fiind de sub 15 mil. euro. Preluarea StarBev, care în România deţine fabrica Ber­­gen­bier, a fost cea mai mare tranzacţie în ediţia din acest an a anuarului. Pe locul doi se află preluarea a 20 de magazine real de către Auchan, şi aceasta fiind o înţelegere la nivel regional. Cea mai mare vânzare realizată de antreprenori români este cea a EnergoBit, în acţionariatul căreia au intrat Innova Capital şi BERD.  În imobiliare, energie şi industrie s-au parafat cele mai multe înţelegeri, mai arată Top Tranzacţii.

Citit mai multe pe zf.ro

Citiţi mai multe în anuarul ZF Top Tranzacţii

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ZF,
anuar,
Top Tranzacţii
/actualitate/zf-lanseaza-anuarul-top-tranzactii-10696323
10696323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.