Zeci de localităţi din ţară, AFECTATE de inundaţii: Mii de persoane au rămas fără energie electrică în Argeş

Postat la 05 mai 2014 34 afişări

Mai multe localităţi din ţară au fost afectate de inundaţii, mii de consumatori din judeţul Argeş rămânând fără energie electrică, iar în Dâmboviţa fiind nevoie în continuare de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei.

Zeci de localităţi din ţară, AFECTATE de inundaţii: Mii de persoane au rămas fără energie electrică în Argeş

 Argeş: Zece localităţi, afectate de inundaţii; mii de consumatori, fără energie electrică

Zece localităţi din judeţul Argeş, între care oraşele Piteşti, Câmpulung şi Curtea de Argeş, au fost afectate de precipitaţiile din ultima perioadă, zeci de case fiind inundate şi mii de consumatori rămânând fără curent electric după ce reţeaua de alimentare s-a defectat în mai multe zone.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în urma ploilor din ultima perioadă şi a revărsării mai multor cursuri de apă s-au produs inundaţii în zece localităţi, respectiv Piteşti, Câmpulung, Curtea de Argeş, Albota, Bradu, Albeşti de Argeş, Băiculeşti, Budeasa Mică, Miceşti şi Mălureni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În municipiul Piteşti, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei pe trei străzi, cel mai afectat fiind cartierul Găvana. De asemenea, circulaţia rutieră pe varianta ocolitoare Podul Viilor - centura Piteştiului a fost închisă preventiv, zona fiind una inundabilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zeci-de-localitati-din-tara-afectate-de-inundatii-mii-de-persoane-au-ramas-fara-energie-electrica-in-arges-12585495
12585495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.