Zece proiecte finanţate cu bani de la UE, semnate de ministrul Fondurilor Europene la Timişoara

Postat la 22 mai 2014 75 afişări

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat, joi, la Timişoara, zece proiecte axate pe dezvoltarea domeniului energiei regenerabile, cu finanţare de la UE, în valoare totală de 109 milioane de lei, patru proiecte fiind selectate pentru judeţul Timiş.

Zece proiecte finanţate cu bani de la UE, semnate de ministrul Fondurilor Europene la Timişoara

 Ministrul Eugen Teodorovici a semnat, joi, la Consiliul Judeţean Timiş, în cadrul unei şedinţe festive, un număr de zece proiecte europene în valoare totală de 109 milioane de lei, din care 49 de milioane de lei sunt nerambursabili, judeţul Timiş beneficiind de patru astfel de proiecte în valoare totală de 14,5 milioane de lei.

Proiectele semnate de ministrul Teodorovici, pe Polul de Competitivitate MEDGREEN, se axează pe dezvoltarea domeniului energiei regenerabile şi se vor realiza printr-o serie de parteneriate între mediul privat şi universităţi din ţară.

"Polul de Competitivitate MEDGREEN este un program care vizează mai multe companii ce vor folosi deşeuri pentru producerea de energie. Este un pas important pe care îl facem pentru independenţa energetică a României", a declarat Teodorovici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zece-proiecte-finantate-cu-bani-de-la-ue-semnate-de-ministrul-fondurilor-europene-la-timisoara-12645442
12645442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.