NATO anunţă începutul probabil al unei retrageri a trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina. Armata rusă anunţă retragerea a mii de militari şi a sute de blindate

Postat la 22 mai 2014 26 afişări

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen a declarat joi că mişcări de trupe ruse "ar putea să sugereze" o retragere parţială de la frontiera cu Ucraina. Armata rusă a anunţat retragerea a mii de militari şi a sute de blindate de la frontiera de vest.

NATO anunţă începutul probabil al unei retrageri a trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina. Armata rusă anunţă retragerea a mii de militari şi a sute de blindate

 "Ieri (miercuri) seara, târziu, am observat o activitate limitată a trupelor ruse în apropiere de frontiera cu Ucraina, ceea ce ar putea să sugereze că o parte a acestor forţe se pregătesc de o retragere. Este prea devreme să spunem ce înseamnă acest lucru, dar sper că este vorba despre începutul unei retrageri complete şi reale", a declarat Rasmussen pentru presă, la Podgoriţa.

Armata rusă anunţă retragerea a mii de militari şi a sute de blindate de la frontierele Ucrainei

Armata rusă a retras de la frontierele Ucrainei patru garnituri feroviare cu blindate, armament şi mii de militari, anunţă Ministerul rus al Apărării, citat de AFP.

"Transportul echipamentelor militare se face cu trenuri, iar cel al efectivelor umane cu avioane de tip Il-76", precizează instituţia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nato-anunta-inceputul-probabil-al-unei-retrageri-a-trupelor-ruse-de-la-frontiera-cu-ucraina-armata-rusa-anunta-retragerea-a-mii-de-militari-si-a-sute-de-blindate-12644705
12644705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.