Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

Autor: Florin Casota Postat la 02 mai 2017 359 afişări

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de software din România şi parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunţă numirea lui Yusuf Önder Eren în funcţia de Chief Executive Officer. Yusuf Önder Eren îl înlocuieşte pe Liviu Drăgan, care va continua să facă parte parte din organizaţie, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie.

Yusuf Önder Eren, noul CEO al TotalSoft

Yusuf Önder Eren, care preia conducerea operaţiunilor TotalSoft, are peste 40 de ani de experienţă în managementul afacerilor, ocupând anterior funcţii executive în mai multe companii internaţionale. Acesta este membru în Consiliul de Administraţie al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum şi membru în Consiliul de Administraţie al Logo de şapte ani. Cariera şi proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea şi extinderea pe noi pieţe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcţii şi retail.

“Dorim să-i mulţumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care,împreună cu o echipă excepţională de profesionişti, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă şi de încredere, cu o puternică reputaţie în piaţă”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ Preşedinte al Consiliului de Administraţie, Logo, compania care deţine TotalSoft. 

Tugrul Tekbulut a adăugat: “TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creştere şi extindere la nivel global şi suntem convinşi că sub conducerea domnului Yusuf Önder Eren compania va înainta cu succes în noi segmente de piaţă, continuând să ofere cele mai bune produse şi servicii clienţilor săi existenţi şi potenţiali. Totodată, obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluţiile şi produsele TotalSoft, precum Charisma şi soluţiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât şi în tehnologie”.

Logo Yazılım A.Ş, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajaţi şi 800 de parteneri de afaceri, a achiziţionat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.