YouTube devine concurentul televiziunilor în 2017: Plănuieşte să lanseze "Unplugged", un serviciu TV

Postat la 05 mai 2016 192 afişări

YouTube lucrează la un serviciu de televiziune pe bază de abonament, denumit "Unplugged" pentru distribuitorii de cablu, oferind accesul la o serie de emisiuni TV în direct, totul la un preţ fix, proiectul fiind una dintre priorităţile gigantului video şi urmând să fie lansat în 2017.

YouTube devine concurentul televiziunilor în 2017: Plănuieşte să lanseze "Unplugged", un serviciu TV

Vestea a apărut miercuri, pe Bloomberg şi a venit în aceeaşi zi în care Hulu a anunţat că va oferi un pachet de canale TV prin cablu şi prin comunicaţie radio în colaborare cu mai multe reţele de distribuţie prin cablu. Se pare că YouTube ar purta discuţii cu marile companii media precum CBS şi Viacom, NBCUniversal, Twenty-First Century Fox Inc., dar încă nu s-a bătut palma în acest sens.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/youtube-devine-concurentul-televiziunilor-in-2017-planuieste-sa-lanseze-unplugged-un-serviciu-tv-15283533
15283533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.