"Wow, virgini..." Şarapova s-a DEZLĂNŢUIT la ultima conferinţă de presă! Momentul care face înconjurul internetului. VIDEO

Postat la 30 aprilie 2017 19144 afişări

"Wow, virgini..." Şarapova s-a DEZLĂNŢUIT la ultima conferinţă de presă! Momentul care face înconjurul internetului. VIDEO

Maria Şarapova a lipsit din lumina reflectoarelor în perioada în care a fost suspendată din tenis pentru dopaj, însă nu şi-a pierdut deloc "antrenamentul" când vine vorba de discuţii cu reprezentanţi ai presei.

Rusoaica s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, unde o va întâlni pe Kristina Mladenovic şi ar putea juca finala competiţiei cu Simona Halep, şi ea calificată în semifinale.

Dincolo de prestaţiile de pe terenul de tenis, Şarapova a reuşit să atragă atenţia şi la ultima conferinţă de presă, după un dialog devenit viral cu un jurnalist The Sun.

VEZI AICI DIALOGUL DINRE CEI DOI ŞI REPLICA MEMORABILĂ A ŞARAPOVEI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sarapova,
halep,
tenis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.