Top 100 cei mai admiraţi CEO: Alexandru Vlad, CEO al Selgros Cash & Carry România

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 aprilie 2017 513 afişări

Alexandru Vlad conduce lanţul de magazine cash & carry Selgros de mai bine de un deceniu.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Alexandru Vlad, CEO al Selgros Cash & Carry România

Compania deţine în prezent 21 de magazine de format mare (10.000 mp suprafaţă de vânzare) a deschis două magazine de format compact, la Târgu-Mureş şi Alba Iulia. În toamnă Selgros va deschide un al magazin la Bistriţa, tot în format compact. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash & carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Selgros Cash & Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a finalizat procesul de schimbare a identităţii companiei prin preluarea siglei şi a elementelor grafice ale Transgourmet, rebrandingul demarând în 2014, după achiziţie.

Selgros a deschis primul magazin pe plan local în urmă cu aproximativ 16 de ani, când singurul jucător internaţional de pe piaţă era concurentul său direct Metro, şi are în România afaceri anuale de 2,9 miliarde de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.