World Class România îşi extinde reţeaua prin achiziţionarea unei noi unităţi în Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2018 149 afişări

Expansiunea celei mai mari reţele de health & fitness din România continuă cu o achiziţia unei săli a Stay Fit, o reţea locală de fitness care deţine patru cluburi în Bucureşti.

World Class România îşi extinde reţeaua prin achiziţionarea unei noi unităţi în Capitală

Stay Fit Olteniţei Gym club va deveni World Class Eroii Revoluţiei, al 32-lea club World Class din ţară şi al 25-lea în Bucureşti. Locaţia consolidează poziţia World Class România în sudul Bucureştiului, o zonă urbană cu o densitate ridicată a populaţiei, în care se dezvoltă noi proiecte rezidenţiale.

7.5% dintre români fac sport cel puţin două ore şi jumătate pe săptămână conform Eurostat. Acest procent plasează România pe ultimul loc în Europa, într-un top dominat puternic de ţările nordice (Finlanda este pe primul loc cu 53%).

Noul club World Class va fi inaugurat pe 28 septembrie 2018 şi va fi inclus în categoria Bronz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fitness,
retele,
expansiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.