O noua gafă facută de premierul Viorica Dăncilă

Postat la 01 octombrie 2018 469 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, la Craiova, despre drumul expres în regim de autostradă Craiova - Piteşti, că acesta va duce la „deconcesionarea” traficului în zonă. Aceasta şi-a continuat discursul fără să se corecteze.

O noua gafă facută de premierul Viorica Dăncilă

„Astăzi au fost desemnate contractele pentru proiectare şi execuţie pentru drumul expres în regim de autostradă Craiova - Piteşti, tronsoanele 1 şi 2. Durata de execuţie este de 36 de luni, iar perioada pentru garanţie este de 7 ani”, a anunţat, luni, premierul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Fabrica de Avioane din Craiova.

Şeful Executivului a spus, apoi, dorind să facă referire la descongestionarea traficului în zonă, că drumul expres va duce la „deconcesionarea” traficului în Balş şi Slatina. Premierul s-a bâlbâit şi a încheiat fraza fără să se corecteze.

„Pentru noi este important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenţi tronsoanelor 1 şi 2 sunt convinsă că va duce la deconcesionarea, la...ăă...mult aşteptată a traficului în localităţile Balş şi Slatina”, a declarat Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.