Primăria Sector 4 vrea să deschidă o nouă staţie de metrou. Trenul va merge doar pe la suprafaţă

Postat la 26 septembrie 2018 153 afişări

Primăria Sectorului 4 vrea să deschidă o nouă staţie de metrou, la Centura Capitalei, după staţia Berceni. Pentru aceasta, Consiliul General a votat, miercuri, împuternicirea Consiliul Local 4 de a semna un protocol cu Metrorex, pentru deschiderea unei noi staţii.

Primăria Sector 4 vrea să deschidă o nouă staţie de metrou. Trenul va merge doar pe la suprafaţă

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat, miercuri, un proiect de hotârâre care prevede împuternicirea expresă a Consiliului Local Sector 4 de a hotărî cu privire la asocierea cu compania Metrorex, pentru deschiderea unei noi staţii.

Staţia ar urma să fie deschisă în zona Centurii Capitalei, după staţia Berceni, care în prezent este capăt de linie în zona de sud-est a Bucureştiului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
sector,
metrou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.