Constănţenii, fără apă caldă la robinete, din cauza unei datorii către furnizor

Postat la 26 septembrie 2018 67 afişări

Constănţenii ar putea rămâne fără apă caldă la robinete din cauza datoriilor pe care RADET Constanţa le are către CET, regia de distribuţie având de achitat peste 256 de milioane de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea energiei termice livrate sau dobânzi penalizatoare.

Constănţenii, fără apă caldă la robinete, din cauza unei datorii către furnizor

Locuitorii municipiului Constanţa nu au încă de luni apă caldă la robinete, Electrocentrale (CET) Constanţa SA efectuând în aceste zile revizia anuală a instalaţiei de producere şi transport a energiei termice, pentru pregătirea sezonului rece.

Perioada de revizie urmează să se termine miercuri, la ora 24.00, dar Consiliul de Administraţie al CET Constanţa a decis să nu reia furnizarea apei calde din cauza datoriilor înregistrate de RADET.

Regia este acuzată că nu a îndeplinit condiţiile solicitate printr-un preaviz transmis în data de 10 septembrie, ca urmare a nerespectării obligaţiilor de plată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.