Woody Allen va filma următorul său lungmetraj în SUA

Postat la 14 aprilie 2012 14 afişări

Woody Allen va filma următorul său lungmetraj în Statele Unite ale Americii, în principal la San Francisco, dar şi puţin la New York, a dezvăluit cineastul american, aflat la Roma, la prima prezentare mondială de presă a celui mai recent film al său, "To Rome With Love".

Astfel, Woody Allen a negat recentele zvonuri potrivit cărora ar urma să filmeze următorul său lungmetraj în oraşul Copenhaga, continuând astfel "turneul" său prin capitalele europene, potrivit variety.com. Allen, care pentru cele mai recente pelicule ale sale a filmat în Londra, Paris şi Roma, a spus că nu are idee cum au apărut speculaţiile potrivit cărora Copenhaga ar fi locul de filmare a următorului său lungmetraj. Woody Allen nu a dezvăluit alte informaţii despre următorul său film.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
woody allen,
lungmetraj,
filmare
/actualitate/woody-allen-va-filma-urmatorul-sau-lungmetraj-in-sua-9524056
9524056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.