Wizz Air introduce o nouă rută din România. Vezi unde poti zbura cu doar 119 lei

Autor: Mediafax Postat la 10 august 2022 69667 afişări

Wizz Air introduce o nouă rută din România. Vezi unde poti zbura cu doar 119 lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă că introduce o nouă rută din România către Cardiff, Marea Britanie, din 30 octombrie.

Românii pot călători din Bucureşti către Cardiff, în zilele de marţi şi duminică, începând cu 30 octombrie.

Biletele pentru această nouă rută sunt deja disponibile începând cu 24,99 euro sau 119 lei.

Capitala şi cel mai mare oraş al Ţării Galilor, Cardiff este unul dintre cele mai verzi oraşe din Marea Britanie şi un important centru istoric şi arhitectural. Situat în sud-vestul ţării, Cardiff este un loc perfect pentru o vacanţă relaxantă în timpul toamnei şi un punct de intrare convenabil în Marea Britanie pentru cei care vor să-şi viziteze prietenii şi familia.

„Cea mai nouă rută de la Bucureşti către Cardiff va asigura pasagerilor noştri o destinaţie interesantă, dar mai puţin explorată, precum şi o rută alternativă pentru vizitarea prietenilor şi familiei în Marea Britanie”, declară Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
ruta,
noua,
introducere,
romania,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.