Wizz Air anunţă rutele pentru cea mai nouă bază locală, deschisă la Bacău

Autor: Andra Stroe Postat la 29 octombrie 2020 85 afişări

Wizz Air anunţă rutele pentru cea mai nouă bază locală, deschisă la Bacău

Compania aeriană low-cost Wizz Air a inaugurat astăzi o nouă bază, la Bacău. Aceasta va asigura conexiuni prin 13 rute în reţeaua extinsă a companiei: Torino, Veneţia Marco Polo, Veneţia Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania, Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool, Memmingen/Munchen West, Billund, Bruxelles Charleroi.

În urma deschiderii bazei din Bacău au fost peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei aeriene şi mult mai multe locuri de muncă în industriile asociate, potrivit reprezentanţilor companiei.

Compania a anunţat că a pus la vânzare 5.000 de bilete la suma de 39 de lei/sens pentru zborurile selectate din şi spre Bacău, pentru călătoriile efectuate până pe 27 martie 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
bacau,
locuri de munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.