Wizz Air a anunţat patru noi destinaţii. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 99 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 20 ianuarie 2019 2676 afişări

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat alocarea unei aeronave Airbus A320 şi adăugarea a patru noi rute bazei locale din Timişoara, precum şi creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute existente.

Wizz Air a anunţat patru noi destinaţii. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 99 de lei

Astfel, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, un nou Airbus A320 se va alătura flotei Wizz Air de la Timişoara în septembrie 2019. Odată cu noua aeronavă de la Timişoara, flota Wizz Air din România va creşte la 27 de aparate de zbor, dintre care 3 la baza timişoreană. Creşterea flotei va spori capacitatea Wizz Air în România cu 10,5% faţă de perioada anterioară, aceasta ajungând la 9,5 milioane de locuri la vânzare în 2019. 

Începând cu septembrie, cele mai noi zboruri Wizz Air vor conecta Timişoara cu oraşul Billund din Danemarca, două oraşe din Germania – Nuremberg şi Karlsruhe/Baden-Baden, o destinaţie situată la graniţa cu Franţa, cu unele dintre cele mai atractive castele din ţară, precum şi cu Doncaster/Sheffield, în Marea Britanie, perla Epocii Victoriene.

Primul zbor Wizz Air din Timişoara a decolat în 2008, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul Traian Vuia cu peste 4,8 milioane de pasageri transportaţi până în prezent. Anul trecut, WIZZ a transportat peste 8,3 milioane de pasageri pe rutele cu tarife scăzute din şi spre România, mai mult cu 14% faţă de 2017. WIZZ oferă în prezent 146 de rute spre 20 de ţări de la 10 aeroporturi din România. Bilete pentru noile rute sunt deja disponibile şi pot fi rezervate de la doar 99 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
anunt,
destinatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.