Game of Thrones nu mai ocupă prima poziţie în topul celor mai piratate seriale TV. Ce serial i-a luat locul

Autor: Andra Stroe Postat la 20 ianuarie 2019 814 afişări

Până de curând, serialul Game of Thrones obişnuia să ocupe locul fruntaş în topul anual al celor mai piratate seriale, dar în 2018 nici măcar nu s-a apropiat de primele poziţii.

Game of Thrones nu mai ocupă prima poziţie în topul celor mai piratate seriale TV. Ce serial i-a luat locul

Potrivit Fortune, producţia HBO, care nu a lansat niciun sezon nou anul trecut, nu s-a regăsit de data aceasta în topul alcătuit de TorrentFreak, al primelor zece seriale piratate cel mai frecvent. Acest fapt se datorează, probabil, măsurilor sporite de securitate ale HBO împotriva pirateriei, luate după ce, în 2017, producţia Game of Thrones a fost piratată de aproximativ 90 de milioane de ori. Anul acesta, Game of Thrones va lansa ultimul sezon.

De fapt, HBO a avut un singur serial în top, Westworld, aflat pe poziţia a opta. În fruntea listei se află producţia The Walking Dead, un serial care are la bază seria de benzi desenate cu acelaşi nume, realizată în 2003 de Robert Kirkman, Tony Moore şi Charlie Adlard.

Iată care au fost filmele descărcate cel mai des anul trecut, potrivit clasamentului Bit Torrent 2018 realizat în funcţie de numărul de descărcări:

10. Suits

9. Legends of Tomorrow

8. Westworld

7. Supernatural

6. Arrow

5. Titans

4. Vikings

3. The Big Bang Theory

2. The Flash

1. The Walking Dead

Patru dintre acesta - Titans, Supernatural, Westworld şi Legends of Tomorrow - sunt nou-intrate în lista din 2018. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piratare,
seriale,
clasament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.