Will Smith pregăteşte alte două filme din seria "Bad Boys"

Postat la 18 august 2015 152 afişări

Will Smith pregăteşte alte două filme din seria "Bad Boys"

 Studiourile Sony Pictures au anunţat două continuări ale seriei "Bad Boys", pentru 2017 şi 2019, însă nu se ştie dacă actorul american Will Smith va juca rolul principal în aceste pelicule sau va ocupa un loc în spatele camerei de filmat, informează contactmusic.com.

De curând, regizorul Joe Carnaham a semnat cu Sony Pictures un contract de colaborare pentru "Bad Boys 3", al cărui scenariu original aparţine lui David Guggenheim. În prezent, reprezentanţii studiourilor sunt pregătiţi să treacă la paşii următori, mai ales că au anunţat lansarea celei de-a treia părţi a francizei pentru anul 2017.

În plus, noul director al Sony, Tom Rothman, a dezvăluit că producătorii pregătesc şi "Bad Boys 4", în 2019, însă nu este clar dacă Will Smith, în vârstă de 46 de ani, va relua rolul detectivului Mike Lowrey în următoarele două părţi ale filmului sau va lucra la aceste producţii din spatele camerei.

Actorul american Will Smith declara în 2002 că se va întoarce pe marile ecrane alături de partenerul său Martin Lawrence, în rolurile poliţiştilor din Miami, doar dacă scenariul va fi unul bun.

Primul film al seriei, lansat în 1995, şi continuarea, "Bad Boys II", din 2003, au fost regizate de Michael Bay.

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher "Will" Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal.

Will Smith a jucat, de asemenea, în "Băieţi răi/ Bad Boys I şi II" (1995 şi 2003), în franciza "Bărbaţi în negru/ Men in Black", în "Ziua independenţei/ Independence Day", "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alături de fiul său, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) şi "Şapte suflete/ Seven Pounds" (2008). În filmul "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith. În acest an, actorul a jucat în pelicula "Focus", alături de Margot Robbie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
will smith,
serie,
filme,
pregateste,
actor,
film,
rol,
franciza
/actualitate/will-smith-pregateste-alte-doua-filme-din-seria-bad-boys-14679285
14679285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.