WhatsApp vine cu noi funcţii pentru a lupta împotriva fake news

Postat la 05 august 2020 31 afişări

 WhatsApp vine cu noi funcţii pentru a lupta împotriva fake news. În noul update se va regăsi o bară de căutare disponibilă doar în cazul mesajelor redirecţionate.

Dacă un expeditor trimite o ştire primită de la altcineva, destinatarul va putea verifica dacă ştirea respectivă este adevărată.

„Astăzi (duminică- n.red.), creăm o metodă simplă de a verifica aceste mesaje prin apăsarea unui buton în formă de lupă în chat. Oferind astfel o cale mai uşoară de a căuta aceste mesaje care au fost redirecţionate de mai multe ori, putem ajuta oamenii să găsească mai multe surse de informaţii despre materialul primit”, au declarat reprezentanţii WhatsApp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modificari,
protejare,
utilizatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.