WhatsApp va integra apeluri gratuite începând din al doilea trimestru al anului 2014

Postat la 24 februarie 2014 192 afişări

Fondatorul serviciului de mesagerie instantanee WhatsApp, a cărui achiziţie de către Facebook a fost anunţată săptămâna trecută, pentru 19 miliarde de dolari, a dezvăluit, luni, că această aplicaţie va integra apeluri gratuite începând din al doilea trimestru al acestui an.

WhatsApp va integra apeluri gratuite începând din al doilea trimestru al anului 2014

 "Vom introduce voce în WhatsApp în al doilea trimestru al anului", a anunţat Jan Koum, prezent la Congresul mondial pentru telefonie mobilă, organizat la Barcelona.

Aplicaţia se apropie astfel de modelul concurentului său Viber (cumpărat recent de grupul japonez Rakuten), care propune deja utilizatorilor săi mesaje şi apeluri gratuite.

Reţeaua de socializare Facebook a cumpărat, miercuri, aplicaţia WhatsApp, cu 19 miliarde de dolari în acţiuni şi lichidităţi şi speră să dubleze numărul de utilizatori ai WhatsApp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/whatsapp-va-integra-apeluri-gratuite-incepand-din-al-doilea-trimestru-al-anului-2014-12140503
12140503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.